Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Geometristen symbolien käyttö ja merkitykset

Monia muotoja voi käyttää apuna energian kohottamiseksi. Korkeat, leijuvat energiat ovat aina parantavia, luovia ja henkisiä. 

Muodot antavat energiaa ja voimaa. On hyvin tehokasta ajatella geometrisia symboleja meditaatiotilassa ollessaan. Kuvittele kuviot kehosi ympärille. Myös muotoihin liittyvät fyysiset harjoitukset ovat erittäin hyviä. 

Energialla on monia erilaisia muotoja, jotka symboloivat eri asioita. Geometrisia symboleja on aikojen alusta käytetty eri tarkoituksiin. Merkkeinä, viesteinä ja shamaanit ovat käyttäneet niitä parantamiseen ja näkemiseen. 

Kolmikulmio – käytetään henkimaailmaan ja muihin ulottuvuuksiin näkemistä varten.

Kuusisakarainen tähti (Daavidin tähti) – voi nähdä syvemmälle ja kauemmaksi. 

Kuusisakarainen tähti on toisiin ulottuvuuksiin luodun yhteyden symboli.

Pyramidi –muotoisen kiteen pohja on neliö. Luonnossa esiintyvät pyramidin muotoiset kiteet, kuten apofylliitti, vahvistavat ja suuntaavat energiaa kärjen läpi. Pyramideja voidaan käyttää myös poistamaan chakroista negatiivisia energioita ja tukoksia sekä täydentämään elinvoimaista energiaa. 

Kun kolmikulmion kärki on suunnattu taivasta kohden, sillä on kohottava vaikutus.  Kun kärki on suunnattu maata kohti, sillä on maadoittava vaikutus.

Nuoli – koostuu tavallisesta tasasivuisesta kolmiosta ja pitkänmallisesta kolmiosta. Parantavia nuolia voi heittää kauempaa alueelle, jolla tarvitaan paranemista.

Nelikulmainen muoto pitää energian paikallaan. Se rajoittaa, mutta voi aiheuttaa myös jähmettymistä ellei se milloinkaan muutu eli meridiaaneissa ei ole tarpeeksi energiavirtausta.

Neliö - muistuttaa suorakulmioenergiaa, mutta symboloi myös muuria. Oma muurinsa pitää nähdä kolmikulmion läpi ja mahdollisesti rikkoa ympärillään oleva muuri.

Ympyrä symboloi loputonta ja ikuistaJotakin, joka ei milloinkaan lopu. Ympyrällä on voimakkaasti puhdistava vaikutus.

Soikio – auttaa meitä näkemään syvimmät ja vaikeimmat puolemme, esimerkiksi pelon pehmeällä tavalla.  Soikeat muodot saavat energian virtauksen lisääntymään. 

Pisara – tekee energiasta muotoiltavaa, joustavaa ja pehmeää. Pisara ei voi muuttaa ajatusta yhtä voimakkaasti kuin soikio. Pisarassa pysyy enemmän energiaa. 

Pentagonal (viisikulmio) ja Heksagonal (kuusikulmio) – viisi- ja kuusikulmaiset energiamuodot ovat korkeita energiataajuuksia, joita ihmiskunnan kanssa työskentelevät henkioppaat käyttävät. 

Oktaedri - muodostuu kahdesta pohjat vastakkain olevasta pyramidista. Oktaedrin kolmiot kuvastavat luonnollisuutta – etenemistä omalla painollaan.

OKTAEDRI edistää ja vahvistaa henkistä energiaamme. Pyramidi esiintyy usein yksinkertaisena rakennuksen kattona, rakennuksena, nuolena jne. Oktaedrilla on pyramidi näkyvässä maailmassa ja yksi näkymättömässä maailmassa. Sen jokainen tiheä, värähtelevä muoto heijastaa henkistä maailmaa.

Numero 8 - äärettömyys – täydellisyys

Oktaedrissa on kahdeksat kasvot ja siksi siihen liittyy numero 8. Kahdeksikko on myös äärettömän merkki. Numero 8 tarkoittaa täydellisyyttä. 

Jokaisella todellisuudella on rinnakkainen todellisuus, josta tieto ja viisaus kumpuavat ja muuttavat meitä ikuisesti. Todellisuus on luonteeltaan ääretön. Se puolestaan ​​sisältää rajattomat mahdollisuudet. Hiljaisuus, rauhallisuus ja vahvuus omassa keskuksessa auttavat meitä lieventämään pelkoja ja epäyhtenäisyyttä, lisäämään värähtelyä tai soveltamaan sitä oikeaan tasoon, luomaan tasapainoa ja avaamaan itsensä todellisuuden suuremmille ulottuvuuksille. Oktaedrilla on nämä ominaisuudet. Se myös osoittaa kahdeksan tuulen suuntaan, joista saa voimaa.

Lähde; Radlöv Annika ja Partanen Tuula: Henkien opissa