Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Geometristen symbolien käyttö ja merkitykset

Monia muotoja voi käyttää apuna energian kohottamiseksi. Korkeat, leijuvat energiat ovat aina parantavia, luovia ja henkisiä. 

Muodot antavat energiaa ja voimaa. On hyvin tehokasta ajatella geometrisia symboleja meditaatiotilassa ollessaan. Kuvittele kuviot kehosi ympärille. Myös muotoihin liittyvät fyysiset harjoitukset ovat erittäin hyviä. 

Energialla on monia erilaisia muotoja, jotka symboloivat eri asioita. Geometrisia symboleja on aikojen alusta käytetty eri tarkoituksiin. Merkkeinä, viesteinä ja shamaanit ovat käyttäneet niitä parantamiseen ja näkemiseen. 

Kolmikulmio – käytetään henkimaailmaan ja muihin ulottuvuuksiin näkemistä varten.

Kuusisakarainen tähti (Daavidin tähti) – voi nähdä syvemmälle ja kauemmaksi. 
Kuusisakarainen tähti on toisiin ulottuvuuksiin luodun yhteyden symboli.

Pyramidi – haluttiin ulottua taivaaseen ja saavuttaa jumalallinen. Tasainen, leveä ja vankka pohja maadoittaa ja tasapainottaa.  Kolmikulmion kärki auttaa samanaikaisesti kehittymään korkealle. 

Kun kolmikulmion kärki on suunnattu taivasta kohden, sillä on kohottava vaikutus.  Kun kärki on suunnattu maata kohti, sillä on maadoittava vaikutus.

Nuoli – koostuu tavallisesta tasasivuisesta kolmiosta ja pitkänmallisesta kolmiosta. Parantavia nuolia voi heittää kauempaa alueelle, jolla tarvitaan paranemista.

Nelikulmainen muoto pitää energian paikallaan. Se rajoittaa, mutta voi aiheuttaa myös jähmettymistä ellei se milloinkaan muutu eli meridiaaneissa ei ole tarpeeksi energiavirtausta.

Neliö muistuttaa suorakulmioenergiaa, mutta symboloi myös muuria. Oma muurinsa pitää nähdä kolmikulmion läpi ja mahdollisesti rikkoa ympärillään oleva muuri.

Ympyrä symboloi loputonta ja ikuista. Jotakin, joka ei milloinkaan lopu. Ympyrällä on voimakkaasti puhdistava vaikutus.

Soikio – auttaa meitä näkemään syvimmät ja vaikeimmat puolemme, esimerkiksi pelon pehmeällä tavalla.  Soikeat muodot saavat energian virtauksen lisääntymään. 

Pisara – tekee energiasta muotoiltavaa, joustavaa ja pehmeää. Pisara ei voi muuttaa ajatusta yhtä voimakkaasti kuin soikio. Pisarassa pysyy enemmän energiaa. 

Pentagoni (viisikulmio) ja Heksagoni (kuusikulmio) – viisi- ja kuusikulmaiset energiamuodot ovat korkeita energiataajuuksia, joita ihmiskunnan kanssa työskentelevät henkioppaat käyttävät. 

 

Lähde; Radlöv Annika ja Partanen Tuula: Henkien opissa