Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HUHTIKUU 2020 APRIL

LOHIKÄÄRMEKIVI - DRAGON STONE

OMA LOHIKÄÄRMEENI

LOHIKÄÄRMEKIVI - houkuttelee runsautta

Dragon Stone lisää uskottavuutta ja itsevarmuutta toimissasi sekä auttaa menestymään pyrkimyksissäsi ilman aggressiota. Kivi on hyödyllinen, kun haluat muuttaa henkilökuvaasi ja haluat osoittaa panostavasi ihmisarvoon ja voimaan. Se tekee käyttäytymisestä esteettisesti miellyttävää ja tyylikästä. Dragon Stone antaa sujuvuutta mieleen ja puheeseen. Henkisellä tasolla se yhdistää kaiken niin täydelliseksi kuin se vain voi olla. Se vapauttaa energiatukokset ja tasapainottaa energiakeskukset. 

DRAGON STONE - attracts abundance

It increases persuasiveness and assertiveness in selling, and aids in prospering in one`s endeavours without inciting aggression. Dragon Stone is helpful when you want to enhance your persona or change your image as it invests a person with dignity and power. It makes the outward demeanour aesthetically pleasing and elegant. Mentally, Dragon Stone imparts fluency to the mind and to speech. At a spiritual level, it connects to the acceptance of everything being perfect exactly as it is. It releases energy blockages and aligns the energy centers. 

Rumpuhiottu lohikäärmekivi

Vuosi lämpenee vähitellen. Talvi antaa periksi auringolle ja keväälle. Ajat ovat kuitenkin kovat, koska maailma muuttuu. Talven aikana kerätyt tiedot ja oivallukset näkyvät nyt ajatuksissa ja teoissa. Kevät etenee ja näemme kasvua joka paikassa. Myös luonnossa merkit viittaavat vihreään, lehdet ja silmut itävät. Nyt tarvitsemme lohikäärmeen voimaa, uskottavuutta ja itsevarmuutta.  
The year is gradually warming up. Winter gives in to the sun and spring. However, times are tough as the world changes. The information and insights gathered during the winter are now reflected in thoughts and actions. Spring is advancing and we are seeing growth everywhere. Also in nature, the signs refer to green, the leaves and buds germinate. Now we need the strength, credibility and confidence of the dragon.