Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Akaattigeode mini natural Agate Geode

GEODE

Geoden ulkomuoto on vaatimaton. Kun se avataan, se on ontto ja monet kiteet osoittavat sisäänpäin. Geodet pitävät ja vahvistavat energiaa itsessään. Pyöristetyn, luolamaisen muodon ja lukuisten kärkien vuoksi ne levittävät vahvistettua energiaa, pehmentäen energian niin, että se virtaa hitaasti tarvittaessa, mutta ei vaimenna energiaa vaan energia pysyy vahvana. Geodet suojaavat negatiivisilta energioilta ja tukevat henkistä kasvua. 

Geode is contained within an outer form. When opened, it is hollow with many crystals pointing inward. Geodes hold and amplify energy within themselves. Due to their rounded, cave like shape and numerous terminations, they diffuse the amplified energy, softening the energy but not neutralizing it, allowing it to flow out slowly if required. They are useful for protection and aid spiritual growth. 

Koko/Size n. 2 - 3,5 cm. Kauniita pieniä kiteitä. Beautiful small crystals.

AKAATTI - on sisäisen tasapainon ja vakauden parantava kivi. Akaatti nostaa tietoisuuteen ongelmat, jotka häiritsevät omaa hyvinvointia. Se luo turvallisen ja luotettavan tilan ja samalla lievittää sisäistä jännitystä. 

AGATE - is a healing stone for inner balance and stability. It raises awareness of problems that interfere with your own well-being. It creates a safe and reliable space while simultaneously alleviating internal tension. 

Tuote: 637431

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Geoden sisällä kiteet "säihkyviä" / Crystals "sparkling" inside geodes4.00 €3 kpl