Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Smaragdi (raakapala) Emerald

SMARAGDI (vihreä berylli)

Smaragdi on inspiraation ja äärettömän kärsivällisyyden kivi. Se on elämää vahvistava kivi, jolla on suuri koskemattomuus. Tunnetaan "menestyksellisen rakkauden kivenä", se tuo sisäistä onnellisuutta ja uskollisuutta. Se lisää yhtenäisyyttä, ehdotonta rakkautta ja kumppanuutta sekä edistää ystävyyttä. Smaragdi avaa sydänchakraa ja sillä on rauhoittava vaikutus tunteisiin. Se voi poistaa negatiivisuuden ja tuo positiivisuutta. Se vahvistaa psyykkisiä kykyjä ja avaa selvänäköisyyttä. Perinteisesti Smaragdin sanottiin suojelevan loitsuilta ja taikureilta sekä ennustavan tulevaisuutta.

EMERALD (Green Beryl)

Emerald is a stone of inspiration and infinite patience. It is a life-affirming stone with great integrity. Known as the "stone of successful love", it brings domestic bliss and loyalty. It enhances unity, unconditional love, and partnership and promotes friendship. Emerald opens the heart chakra and has a calming effect on the emotions. It eliminates negativity and brings in positive actions. It enhances psychic abilities, opens clairvoyance, and stimulates gathering wisdom from the mental planes. Traditionally, Emerald was said to protect from enchantment and the ploys of magicians, and to foretell the future.

Koko/Size iso n. 8 cm, pieni n. 5 - 6 cm. Huomioithan, että smaragdit ovat isäntäkivessä. Kivessä olevien smaragdikiteiden koko ja määrä vaihtelee.

Please note that Emeralds are in the host stone. The size and number of Emerald Crystals in the stone varies.

Tuote: 894884

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Smaragdi pieni / Emerald small12.00 €5 kpl
Smaragdi / Emerald medium16.00 €1 kpl

Lisätiedot

Alkuperämaa/Country of origin: Brasilia/Brazil