Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Orgoniittiheiluri kuviolla Hamsa Orgonite pendulum

Hamsa on amuletti, jonka uskotaan suojelevan pahalta silmältä. Amuletti on kädenmuotoinen, ja usein siinä esiintyy myös silmä. Hamsa on suosittu Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kulttuureissa, ja se on yleinen juutalaisten, muslimien ja kristittyjen käyttämä symboli. Lähde: Wikipedia

Chakrakivet ketjussa vaihtelevat. The Chakra Stones in the chain vary. Kivisekoitukseen ei tule selostelappua. There will be no label on the stone mix.

Orgoniitti

Orgon tarkoittaa elämän energiaa, Chitä, Pranaa ja Eetteriä. Orgoniitti on sekoitus kristallia, hartsia ja metallia. Siinä on erityisesti Herkimer-kide, joka auttaa puhdistamaan sähkömagneettista säteilyä. Se puhdistaa ja tasapainottaa energiaa ja harmonisoi Chitä meissä ja ympärillämme. Lisäksi orgoniitti muuttaa negatiiviset energiat positiiviseksi energiaksi. Tämä heiluri luo pyörivän kentän, joka vahvistaa käyttäjän intuitiivisia ja selkeitä kykyjä. Siksi se sopii hyvin aloittelijoille ja kokeneemmille ammattilaisille. Samalla se suojaa negatiivisia ulkoisia energioita ja puhdistaa ympäristönsä. Näitä heilureita käytetään kodin suojaamisessa, aromiterapiassa, homeopatian, eteeristen öljyjen hoidossa, korttien tulkinnassa ja muiden hoitojen yhteydessä. Pidä orgoniittiheiluria aktiivisena pitämällä sitä vähintään 20 sekuntia käsissäsi.

Koko/Size n. 22 - 25 cm.

Orgone means life energy, Chi, Prana and Ether. Orgonite is a mixture of crystal, resin and metal. It specially has Herkimer crystal that’s helps purifying electromagnetic radiation. It cleanses and balances energy and harmonizes the Chi in and around us. Additionally, orgone transforms negative energies into positive energy. This pendulum creates a rotating field that strengthens the intuitive and clairvoyant abilities of its user. Therefore, it is well-suited for beginners and more advanced practitioners. At the same time, it fends of negative external energies and cleanses its environment. These pendulums are being used with home protection, aroma therapy, herbal remedies, Radionics, homeopathy, essentials oils therapy, with card readings and in the healing practice. To active the orgone pendulum hold it at least for 20 seconds in your hands.

 

Tuote: 1005087

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Orgoniittiheiluri mokaiitti/Mookaite Hamsa Orgonite pendulum15.50 €1 kpl
Orgoniittiheiluri punainen jaspis/Red Jasper Hamsa Orgonite pendulum15.50 €1 kpl
Orgoniittiheiluri sateenkaarikuukivi/ Rainbow Moonstone Hamsa Orgonite pendulum15.50 €1 kpl
Orgoniittiheiluri Lapis lazul Hamsa Orgonite pendulum15.50 €1 kpl
Orgoniittiheiluri kivisekoitus/stone mixture Hamsa Orgonite pendulum15.50 €1 kpl

Lisätiedot

Alkuperämaa/Country of origin: INTIA / INDIA