« Takaisin

Orgoniittiheiluri Granaatti/ Orgonite pendulum GarnetOrgon tarkoittaa elämän energiaa, chi, ether tai prana. Orgoniitti on sekoitus kristallia, hartsia ja metallia. Se puhdistaa ja tasapainottaa ympärillämme olevaa energiaa. Se suojaa negatiivisilta energioilta ja muuttaa negatiiviset energiat positiiviseksi sekä puhdistaa ympäristöä.

Orgon means life energy, chi, ether or prana. Orgonite is a mixture of crystal, resin and metal. It cleanses and balances the energy around us. It protects against negative energies and turns negative energies into positive ones as well as cleanses the environment.

Koko/Size n. 4 cm, ketju/chain n. 18 cm.

Granaatti on kiviterapian voimakivi, punainen granaatti tukee ja hoitaa juurichakraa. Tasapainottaa tunteita ja antaa rohkeutta toteuttaa muutoksia. Kivi huokuu fyysistä voimaa, voimakasta tahtoa ja itseluottamusta. Sen luova energia vetää puoleensa runsautta ja kohottaa tietoisuuden tasoa. Kivi on hyväksi myös energiakeholle. Ystävät voivat antaa toisilleen granaatin muis­toksi. 

Garnet stone is therapy power stone. Red Garnet is the Root Chakra stone. Balances the emotions and it gives courage to implement change. Stone exudes physical strength, strong will and self-confidence. Its creative energy pulls abundance to attract and raise the level of consciousness. This stone is also in good for the energy of the body. Friends can give each other in memory of garnet.

Tuote: 929540

Tuotteita varastossa: 2 kpl

Hinta:14.90 €