AURINKOKAAMOS

Henkisyys arjessa 🍃 tiistai 🍃 16.1.2024

Entinen opettajani sanoi: "jalat maassa ja siivet selässä", se tuo tarvittavan tasapainon maatyöskentelyyn tässä elämässäsi. Kun suoritat tätä kehollista elämääsi, se tarkoittaa, että osaat myös maadoittua ja arki sujuu kohtalaisen mutkattomasti.
Jos pelkästään liitelet jalat ilmassa, ilman, että välillä olet maadoittanut itsesi, siitä seuraa yleensä hankaluuksia. Sinun on hyväksyttävä olosuhteet, jotka vallitsevat täällä maan päällä. Olet syntynyt tähän elämään kehittymään ja kasvamaan, suorittamaan elämäntehtävääsi ja parantamaan tunnelukkojasi, jotka ovat syntyneet useiden menneiden elämiesi aikana. 

Sanonta, että "kyllä enkelit hoitavat puolestasi", on täysin tuulesta temmattu. Et voi ulkoistaa henkistä polkuasi enkeleille etkä muillekaan auttajille. Sinun on tehtävä työsi itse, koska vain sinä olet kulkenut omaa polkuasi ja tehnyt asioita, joita pitää nyt korjata tässä elämässä. Enkelit ja muut auttajat ovat apunasi ja tukenasi kaiken aikaa. He kuiskuttelevat korvaasi neuvoja, jos vain maltat kuunnella - kannattaa kyllä. Mietin monta kertaa, kuinka usein suojelusenkelimme huokailevat meidän toimia, kun emme herkisty kuuntelemaan vaan törmäilemme eteenpäin kuuntelematta "sydämen ääntä" tai emme hiljenny intuitiivisen viestin kuunteluun. Monesti ajatellaan, että heittäytymällä "henkiseksi", voi kulkea päivästä toiseen pää pilvissä ja kaikki vastuut unohtaen.

Muutoksia elämään tulee ajan saatossa, koska sinä muutut ja kaikki eivät ymmärrä tai pysy kelkassa, jolloin voit huomata joidenkin ihmisten häviävän elämästäsi tai tulee työpaikan vaihtoja ehkä kumppanikin vaihtuu, mutta kaikki lähtee sinusta itsestäsi. 
Sanonta "kun vanha poistuu, parempaa tulee aina tilalle", ei ole ollenkaan hassumpi. Vaikka avioeron tai kriisin keskellä se tuskin lohduttaa, huomaat kuitenkin, että ajan kuluessa, ratkaisu oli niin kuin oli tarkoitettu, jokin tarina elämästäsi loppui ja tuli päätökseen. Sen huomatessasi, tunnet suurta helpotusta. Muista kuitenkin, että tie ei ole helppo ja vie aikaa. Mutta vain sinä ohjaat elämääsi ja siellä on kaikenlaisia karikoita ja ihmissuhde kiemuroita. Yleensä myös kaikkein läheisimmät aiheuttavat kitkaa poluillasi ja silloin joudut käymään syvän, jopa katkeran tunnekirjon, jotta tunnelukot aukeavat. Kaiken tämän jälkeen olet taas vahvempi kuin aikaisemmin ja askeleesi keventyvät. 

Kun olet lähtenyt tälle tielle ja kokenut, että tie on oikea, paluuta ei ole. Tulet uteliaaksi kokemaan asioita lisää, saat erilaisia vahvistuksia asioillesi, ja koet, että ne ovat mielekkäitä, salaperäisiä ja innostavia. Välillä asioita tulee paljon ja tiheästi, mutta se on aaltoliikettä, on pitkiä aikoja, jolloin mietit, onko oppaasi ja enkelisi hylänneet sinut, kun on niin hiljaista. Mutta siellä ne ovat, ne tulevat taas tarvittaessa ja itsekin sen huomaat. Sinulla on ollut vain seesteinen vaihe, jolloin olet saanut aikaa sisäistää edelliset opit. 

Kulje omaa polkuasi pää pystyssä, rohkeasti ja varmasti, luota henkimaailman apuun, rakasta itseäsi ja ole onnellinen. 🧡

Hae